A Windows Media Center visszahelyezése a Windows 10 rendszerbe

how add windows media center back into windows 10

Ha nehéz elengedni, kövesse ezeket az utasításokat a Windows Media Center telepítéséhez a Windows 10 rendszerbe.

A Microsoft megszűnt Windows Media Center a Windows 10 rendszerben, de ez nem akadályozza meg a rajongókat a szórakoztató központ irányításában és a legújabb operációs rendszerben való visszatérésében. Eredetileg a szoftvergyártó bevezette a Windows Media Center programot a Windows XP rendszerbe, és a Windows Vista frissített verziója jelent meg. A Windows 7 tartalmazta a szoftvert, de változtatások nélkül, és a Windows 8 esetén a Microsoft továbbra is a Windows Media Center szolgáltatást kínálja kiegészítő kiegészítőként, de ismét ugyanaz a verzió volt, amelyet eredetileg a Vista jelentett.

Windows 10 már nem tartalmazza a Windows Media Center alkalmazást, mivel a vállalat összpontosít Xbox egy mint a ház központi szórakoztató központja. Bár a médiaközpont nem volt rendkívül népszerű, ennek ellenére számos rajongója van, és ha köztük vagy, az MDL fórumok felhasználói kidolgozták a Windows Media Center legfrissebb kiadásában a Windows Media Center telepítéséhez szükséges csomagot, ideértve a következőket: a nyilvánosság és a bennfentes előnézet.

Ez a projekt már néhány hétig működik, és a Windows Blog Italia kiadott egy útmutatót, amely lehetővé teszi a szórakoztató szoftver telepítését a számítógépre.

Ha kipróbálni akarja a számítógépen, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

Figyelem: Mielőtt módosítana valamit, győződjön meg arról, hogy ezt a Microsoft nem támogatja, és a telepítőfájlok nem hivatalos forrásból származnak. Mint ilyen, akkor a saját felelősségére jár. Feltételezhető, hogy tudja, mit csinál, és elkészítette a rendszer teljes biztonsági másolatát, mielőtt továbblépne.

A Windows Media Center visszaállítása a Windows 10 rendszerre

1. Töltse le és bontsa ki a zip fájlt Windows 10 (32 bites) vagy Windows 10 (64 bites)- Kattintson a „Letöltés a böngészőn keresztül” linkre.

2. Bontsa ki a tartalmat a zip fájlból, kattintson a jobb gombbal _TestRights.cmd és kattintson a gombra Futtatás rendszergazdaként.

Windows Media Center on Windows 10 Installation

3. Indítsa újra a számítógépet.

4. Menjen vissza a mappába, és kattintson a jobb gombbal a gombra Installer.cmd, futtassa a telepítőt rendszergazdaként, és a telepítés után nyomja meg bármelyik gombot a telepítőből való kilépéshez.

Windows Media Center installer

Most már befejezte a Windows Media Center telepítését a Windows 10 rendszerben. Ha nem találja az alkalmazást, lépjen a következő oldalra Start> Minden alkalmazás> Windows kiegészítők> Windows Media Center. Innentől jobb egérgombbal kattinthat az alkalmazásra, és rögzítheti a Start menübe.

Ha nem akarja eltávolítani, akkor egyszerűen kattintson a jobb gombbal a telepítési fájlokkal ellátott mappára Uninstaller.cmd, futtassa rendszergazdaként, és indítsa újra a számítógépet.

A kipróbált telepítési folyamat során úgy tűnik, hogy minden jól működik, de a számítógépes konfigurációm nem teszi lehetővé, hogy megnézem, tudok-e lejátszani DVD-ket, vagy beállítani a TV-funkciókat. Ezek fontos funkciók, de ne feledje, hogy a Microsoft eltávolította a kodekeket a DVD-k lejátszásához a Windows 10 rendszerben az engedélyezési költségek csökkentése érdekében, és a TV-készülék beállítása évek óta nem változott, így a tapasztalatok más lehetnek.

Forrás MDL fórumok, Windows olasz blog keresztül Windows Central