A Microsoft fiókkal szinkronizált Windows 10 beállítások törlése

how delete windows 10 settings synced microsoft account

Törölheti azokat a Windows 10 beállításokat, amelyeket feltöltött a Microsoft-fiókjába, és ezt megteheti.



Windows 10 rendszeren, amikor Microsoft-fiókot használ, számos beállítást szinkronizálhat készülékein az egységesebb élmény érdekében. Ezen beállítások némelyike ​​tartalmazhatja az aktuális témát, jelszavakat, nyelvi beállításokat és még sok más beállítást.



Mielőtt azonban ezeket a beállításokat szinkronizálnák az eszközök között, először feltöltik azokat a Microsoft-fiókba (pontosabban az Ön felhasználói fiókjába) Egy meghajtó fiók), és az Ön összes számítógépe letölti és alkalmazza a beállításokat, attól függően, hogy engedélyezett-e a szolgáltatás.

Ha teljes mértékben le szeretné tiltani ezt a funkciót, és nem akarja, hogy a Microsoft megőrizze a beállítások másolatát, vagy tiszta preferenciakészlettel szeretne kezdeni, akkor törölheti a Microsoft szerverekre feltöltött beállításokat.



Ebben útmutató, megtanulja a gyors törlésének lépéseit Windows 10 a Microsoft-fiókba feltöltött beállítások.

A szinkronizált beállítások törlése a Windows 10 rendszeren

A OneDrive-fiókjába feltöltött Windows 10 beállítások törléséhez először le kell tiltania a szinkronizálási funkciót minden ugyanazon Microsoft-fiókhoz csatlakoztatott eszközön, majd törölheti a szinkronizált beállításokat. Itt van, hogyan.

A szinkronizálás letiltása

A Windows 10 szinkronizálhatja a beállításokat a felhővel való szinkronizálásának lehetőségét:



  1. Nyisd ki Beállítások.

  2. Kattintson Fiókok.

  3. Kattintson Szinkronizálja a beállításait.

  4. Kapcsolja ki a Szinkronizálási beállítások kapcsoló.

    Windows 10 with sync settings disabled

    Windows 10 szinkronizálási beállításokkal letiltva

A lépések elvégzése után ismételje meg az utasításokat minden eszközén, amely ugyanazt a Microsoft-fiókot használja.

A szinkronizált Windows 10 beállítások törlése

A OneDrive alkalmazásban tárolt szinkronizált Windows 10 beállítások törléséhez tegye a következőket:

  1. Nyisd meg ezt Egy meghajtóoldal.

  2. Jelentkezzen be Microsoft fiók szükség szerint.

  3. Kattints a Vegye ki gomb az oldal alján.

  4. Kattints a Igen gombot a törlés megerősítéséhez.

    Delete synced Windows 10 settings from Microsoft account

    Törölje a szinkronizált Windows 10 beállításokat a Microsoft-fiókból

Miután elvégezte a lépéseket, a OneDrive-fiókjába korábban feltöltött beállítások törlődnek. Mostantól letilthatja ezt a szolgáltatást a Windows 10 rendszeren, vagy engedélyezheti a funkció újbóli szinkronizálását a beállításokról.

Noha ez az útmutató a Windows 10-re összpontosít, ugyanezt a folyamatot a beállítások törlésére is használhatja, ha a Windows 8.1 rendszert használja.